menu close
 • 4 vader zelf administratie

  Dienstverlening,
  precies zoals dat bij mij
  én mijn bedrijf past.
  Op maat.

 • 5 Administratiekantoor kruipt papieren

  Bij ondernemen komt
  veel kijken. Iemand die
  met je meedenkt is dan
  meer dan welkom.

Over mij

 

Voorstellen doe ik liever persoonlijk met een kop koffie of thee erbij, maar om toch kort een idee te geven wie ik ben en wat ik doe, hier een korte introductie.

Ik ben Berty Willems, getrouwd, 2 kinderen in de (pre-)puberfase. Woonachtig in het mooie Epse (nabij Deventer). Hiervoor in Deventer gewoond en daar ook mijn bedrijf in 2008 opgericht. Doel van mijn bedrijf was, en is, om vooral de kleine zelfstandige een betaalbare oplossing te bieden voor hun administratie en een helpende hand met alle belastingzaken (zowel prive als zakelijk). En dit op een manier wat voor beide partijen werkt.. Van heel veel werk uit handen nemen tot een beetje sturing of vraagbaak. 

Maar we zijn ook eerlijk, niet iedere klant past bij ons kantoor. Daarom is de eerste "klik" belangrijk bij dat eerste kopje koffie samen. Want naast dat je als klant van ons mag verwachten dat wij er vol voor gaan.. verwachten wij dat ook van onze klanten. Medewerking in correcte en volledige aanlevering, maar ons ook meenemen in dingen die spelen.

Als je na deze introductie denkt "dat past ons als gegoten" en daar zijn we naar op zoek, dan drink ik heel graag een kop koffie of thee met je/jullie om kennis te maken. 

IMG 3879

Hier vindt u onze Algemene Voorwaarden en Privacystatement

Neem contact met mij op

Heeft u vragen en wilt u vrijblijvend informatie?
E-mail ons op info@willemsadministratie.nl en wij nemen z.s.m. contact met u op.